STRIPES MENU ⑫ PAGES
 

THE COACH 

 Less Time, more Results

Wim Matla

Wim Matla

Positie: Workout Coach, Marketing, Info, Design.

Sport: Boxing / Fitness / Bodybuilding / Running / Cycling.

Geschiedenis: D.m.v jaren sporten, en zelfs op hoog niveau, genoeg ervaring opgebouwd om anderen te motiveren en bij te staan om net iets meer te bereiken! Deze site is simpel en eenvoudig en daarom een groot succes in zijn korte bestaan! Eénmalig €9,99 voor jouw schema's is ter compensatie voor de tijd die wordt besteed aan de schema's.( Test, Start en Persoonlijk) Schema's zijn ECHT persoonlijk, niemand heeft het zelfde schema!!!!! Het 24/7 Support en schema's met Feedback werkt fantastisch....

 


MEET THE COACH
Wim Matla:
Position: Workout Coach, Marketing, Info, Design.
Sport: Boxing / Fitness / Bodybuilding / Running / Cycling.

Working out for years on a high level, enough experience to motivate others to assist and help to reach a higher level! 

This site is simple and easy and therefore a great success in its short existence!

The €4, one time payment, is for the time spent on the schedules. (Test-schedule, Start-schedule and personal schedule). 

Schedules are really personal, no one has the same schedule!

The 24/7 Support and schedules with Feedback works great .....


Give it a try!  

 START TODAY

Leuk vinden


Tweet

STORY OF YOUR LIFE

Iedereen heeft het héél druk met werk, huishouden, familie en kinderen dit neemt heel wat tijd in beslag.

Everyone is very busy with work, household, family and children (kids sports often too) this takes a lot of time.

Iedereen is anders, qua lichaamsbouw en doorzettingsvermogen, dus er geldt voor iedereen een ander programma, klinkt logisch toch? 

Everyone is different, in terms of physique and perseverance, so there is another program for everyone, makes sense right? 

Op sportscholen krijg je een schema en uitleg, maar specifieke technieken en advies over jouw lichaam en jouw kunnen neemt te veel tijd in beslag!

On gyms you get a schedule and explanation, but specific techniques and advice on your body and to analyze you take too much time!

De één groeit harder dan de ander, de ander is sterker dan die ene, en de volgende tilt tweemaal zijn eigen lichaamsgewicht! Er is soms geen touw aan vast te knopen, VOLHOUDEN is lastig en de sleur slaat gauw toe!!!!!!

One person grows faster than the other one, the other one is stronger than that person, and the next one lift two times its own body weight, there is sometimes no good explanation. TO HOLD ON is tricky and its getting boring soon!!!!

 

 

WHATSAPP-SUPPORT

0623703522